Èxit de participació a la II Ruta dels Aspres que va tenir lloc Aïr a Cantallops. Una vintena de vehicles clàssics i d’època i varen participar on a primera hora es varen reunir a la plaça del poble per esmorzar, seguidament varen fer una ruta d’uns 40 km per l’alt Empordà contemplant els vells paratges i vinyes. La ruta va acabar a la Masia Serra de Cantallops amb una copa de cava per a tots els participants.
Us desitgem un bon estiu i ens veiem el pròxim dia 8 de Setembre a Begur, amb motiu de la IV Ruta Dels Indians.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 

Full inscripció.

Hoja de Inscripcion.

Formulaire d’inscription

inscripcio ruta dels Aspres.

Vols participar en la II Ruta dels Aspres i no tens vehicle, clàssics florida posa a la vostra disposició un vehicle amb Xofer per quatre persones i gaudir dels paratges del alt Empordà.
————————————————————————————–
Quieres participar en la II Ruta de los Áspres y no tienes vehículo, clássics florida pone a vuestra disposición un vehículo con Chófer por cuatro personas y disfrutar de los parajes del alto Ampurdán.
—-———————————————————————————-
Veux participer à la IIe Route des Âpres et tu n’as pas de véhicule, classiques fleurie pose à votre disposition un véhicule avec Chauffeur par quatre personnes et jouir des parages du haut Ampourdan
Classics Florida:
Telf:619366367 Elena.
https://www.facebook.com/classicsFlorida/

elena granollers.01

Recordeu aquest diumenge dia 30 de juny, no us podeu perdre la II Ruta dels Aspres, Els magnífics paratges de l’alt Empordà us esperen per gaudir amb el teu clàssic.

Recuerda que este domingo 30 de Junio, no te puedes perder la II ruta del Aspres, los magníficos lugares del Alt Empordá te esperan para disfrutar de tu clásico.

N’oubliez pas que ce dimanche 30 juin, vous ne pouvez pas manquer la II route de l’Aspres, les magnifiques lieux de l’Alt Empordô vous attendent pour profiter de votre classique.

IMG_5532


 

II Ruta dels Aspres, podreu gaudir de les vinyes de l’alt Empordà mirant cap a l’albera.
Recorda en fer la teva inscripció.
II Ruta de los Aspres, podréis disfrutar de las viñas del alt Empordà mirando hacia el albera.
Recuerda al hacer tu inscripción.
II Route de l’Aspres, vous pourrez profiter des vignobles de l’alt Emporda face à l’albera.
Rappelez-vous quand vous faites votre inscription.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 

Vols gaudir d’un dia per l’albera, vinyers i un paisatge espectacular per l’alt Empordà amb el teu vehicle clàssic o d’època.
Quieres disfrutar de un día por el Albera, viñedos y un paisaje espectacular por el alto Empordà con tu vehículo clásico o de época.
Vous voulez profiter d’une journée près de l’Albera, de vignobles et d’un paysage spectaculaire près du Haut Empordà avec votre véhicule classique ou d’époque.
Para mas informacion:
classicsrentservices@gmail.com
Telf:609300932/639942609.

flayer II Ruta dels aspres 2019

També és farà una ruta d’uns 30 km opcional, amb una visita a les caves Masia Serra de Cantallops, on podreu degustar una copa de cava.
También se hará una ruta de unos 30 km opcional, con una visita a las cavas Masía Sierra de Cantallops, que ofrece una copa de cava.

Y aura également un itinéraire d’environ 30 km facultatif, avec une visite aux caves Masía Sierra de Cantallops, qui offre un verre de cava.

IMG_5622