Full inscripció.

Hoja de Inscripcion.

Formulaire d’inscription

inscripcio ruta dels Aspres.

Vols participar en la II Ruta dels Aspres i no tens vehicle, clàssics florida posa a la vostra disposició un vehicle amb Xofer per quatre persones i gaudir dels paratges del alt Empordà.
————————————————————————————–
Quieres participar en la II Ruta de los Áspres y no tienes vehículo, clássics florida pone a vuestra disposición un vehículo con Chófer por cuatro personas y disfrutar de los parajes del alto Ampurdán.
—-———————————————————————————-
Veux participer à la IIe Route des Âpres et tu n’as pas de véhicule, classiques fleurie pose à votre disposition un véhicule avec Chauffeur par quatre personnes et jouir des parages du haut Ampourdan
Classics Florida:
Telf:619366367 Elena.
https://www.facebook.com/classicsFlorida/

elena classic


 

 

Vols gaudir d’un dia per l’albera, vinyers i un paisatge espectacular per l’alt Empordà amb el teu vehicle clàssic o d’època.
Quieres disfrutar de un día por el Albera, viñedos y un paisaje espectacular por el alto Empordà con tu vehículo clásico o de época.
Vous voulez profiter d’une journée près de l’Albera, de vignobles et d’un paysage spectaculaire près du Haut Empordà avec votre véhicule classique ou d’époque.
Para mas informacion:
classicsrentservices@gmail.com
Telf:609300932/639942609.

flayer II Ruta dels aspres 2019

També és farà una ruta d’uns 30 km opcional, amb una visita a les caves Masia Serra de Cantallops, on podreu degustar una copa de cava.
También se hará una ruta de unos 30 km opcional, con una visita a las cavas Masía Sierra de Cantallops, que ofrece una copa de cava.

Y aura également un itinéraire d’environ 30 km facultatif, avec une visite aux caves Masía Sierra de Cantallops, qui offre un verre de cava.

IMG_5622

Anuncios