III CLASSIC BAIX EMPORDA

Begur inaugurava la primera prova del provincial de terra de les cinc previstes aquest 2019. A les 9:30 h els equips participants es reunien a pneumàtics i grues Palafrugell on és realitzaven les verificacions administratives i técnicas . Tot seguit pujaven cap a Begur al parc tancat la vinya on es reunien tots els vehicles. A les 11:30 h es donava el tret de sortida on els trenta-set inscrits havien de realitzar un total de 7 trams de regularitat amb un total d’uns 90 km tot sobre pistes de terra. Com a favorits sortien Jordi Garriga- Carla Garriga amb Suzuki vitara, Carles Bracons – Àngel silva fiat panda 4×4, Gabander – Gabander Suzuki evitarà. Cal destacar la nova incorporació del trofeu panda race TPR on només i tenen cabuts vehicles de la marca Seat o fiat panda el qual va tenir 15 vehicles inscrits.
Carles Bracons – Àngel Silva varen ser els clas dominadors de la prova des del principi adjudicats tots els scratx, la segona posició se la varen sortejar Ricard Ferron – Carles Ferron amb Mitchubishi Montero i Pere sabates – Josep Sabates Seat Marbella on al final va quedar així. Molt bona actuació de Jorge Lanosa – roma Pont que provaven sort a la terra amb un fiat panda 4×4 val a dir que són els actuals campions de la copa gironina de regularitat 2018. En l’apartat iniciacio els guanyadors varen ser Jordi Caula – Cristina Lloret i el trofeu panda race va ser per Carles Bracons – Àngel Silva. El final de prova va ser a Aiguablava un dels llocs mítics de la costa brava on es va fer el dinar i repartiments de fi de prova.
Un recorregut del agrat de tots els participants on força públic va anar seguint la prova.
La pròxima prova serà el pròxim dia 6 d’abril a bell-caire d’Empordà.

Classificacions:

https://www.mirally.es/Races/Results?id=1136


 

 

Col·laboradors i patrocinadors III Clàssic Baix Empordà


 

 

 

El trofeu Panda Race, puntuable dins del provincial de terra. Ja te 14 vehicles inscrits es La nova formula sobre la regularitat sobre terra.
El trofeo Panda Race, puntuable dentro del Provincial de Terra. Ya tiene 14 vehículos inscritos ,es La nueva formula de regularidad sobre tierra.

Recordeu fer la vostra inscripció, teniu temps fins al dia 13 de febrer de 2019.
Recuerde hacer su inscripción tiene tiempo hasta el día 13 de febrero

flayer panda race 2019.01


 

 

marrero begur.01


 

 

 

 

 

 

La primera prova del provincial de terra ja te data el proper dia 16 de febrer us esperem a Begur ” Baix Emporda”.
Per mes informacio.

La primera prueba del provincial de tierra, ya tiene fecha el próximo día 16 de febrero os esperamos en Begur ” Baix Emporda ”

Et vols inicia amb regularitat sobre terra prova el provincial de terra.

flayer begur 2019.03

Reglament de la prova:

Reglament classic Baix Emporda 2019

Inscripcions obertes:

https://www.mirally.es/Home/RaceDetail/1136


Prova Puntuable per al trofeu Panda Race:

reglament panda race 2019

flayer panda race 2019.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios