Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvarez VW Golf GTI MkI, s’adjudiquen la primera prova de la Copa Gironina a tossa de mar ,seguit de Carles Bracons – Miquel Àngel Silva Fiat uno turbo i de Santiago Salto – Maria Herrero Seat 124.
La prova constava de 200 km i vuit trams de regularitat ,amb una mitja part a Bon Àrea Arbúcies amb la col-laboracio del clàssic Montseny Guilleries.

Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvarez VW Golf GTI MkI, se atjudican la primera prueba de la Copa Gironina en Tossa de Mar, segunda posicion de Carles Bracons – Miquel Àngel Silva Fiat un turbo i de Santiago Salto – Maria Herrero Seat 124. La prova constava de 200 km  con ocho tramos de regularidad , con una media parte en Bon Area de Arbucias con la colaboracion del Classic  Montseny Guilleries.

Fotos: Isa Contreras, Amador Garcia.

 

Classificacions.

https://www.mirally.es/Races/Results?id=1135


 

 

 

Mapa i Horaris III Criterium Tossa – Costa Brava ” Memorial J.M Taberner”.

recorregut tossa 2019.01 (1)

 

LLista Inscrits.

inscrits tossa 19.01


 

 

El pròxim dissabte, el Criterium Tossa-Costa Brava Nocturn passarà per Arbúcies. Es farà un reagrupament a la Benzinera BonArea Arbúcies on els participants gaudiràn d’un refrigeri. L’#EscuderiaCMG hi serà present en l’organització i mitjançant la participació del LANCIA DELTA HFTurbo dels arbuciencs Jordi Valls i Joan Valls.

reagrupament arbucies 2019.02


 

 

Mapa Parc Tancat.

verificacions tossa 2019

planol tossa 2019.png


 

 

Programa Horari :

programa horari tossa 2019.01


 

 

Nota Informativa. Anexa-1

anexa .1 tossa 2019

 

Ja podeu consultar el tram de calibratge i les mitges del III Critèrium Nocturn – Tossa Costa Brava” Memorial J.M Taberner”.

Tram calibració tossa 2019

Taula de mitjanes tossa 2019


 

Amb Motiu del III Critèrium Nocturn – Tossa Costa Brava, ”Memorial J.M Taberner”.
La prova l’obrirà el preciós Audi Quatroo De Paco Codinach – José Pérez que era un dels vehicles preferits d’en Taber, Representant L’escuderia Costa Brava tindrem l’autobianchi de Joaquim Alsina – Massegur i el Citroën saxo de Joan Maria Taberner pilot tossenc. També Com a Representants de l’escuderia Mediterrània el qual hi haurà diversos equips i serà el seu president Paco Padilla al pòdium de sortida.
Recordeu que avui a les 24:00 h,Tanquem les inscripcions.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 


Carles Miro – Ivan Mat Porsche 911 SC, seran al pòdium de sortida aquest dissabte a Tossa de Mar.
Cal recordar que és un dels equips amb mes experiència de regularitat de casa nostra, amb participacions en el Rallye Montecarlo Històric,Rallye Portugal i Guanyador del Rallye costa Brava Històric.
——————————————————————————
Carlos Miro – Ivan Mat Porsche 911 SC, serán en el podio de salida este sábado en Tossa de Mar.
Hay que recordar que es uno de los equipos con más experiencia de regularidad, con participaciones en el Rallye Montecarlo Histórico, Rally Portugal y Ganador del Rally Costa Brava Histórico.

Josep Morlans – Òscar Quiles Renault 5 GT Turbo, Tampoc es volen perdre la primera prova de la copa Gironina de Regularitat a Tossa De Mar el pròxim dia 26 de Gener.
Recordeu que teniu temps fins al dia 23 de Gener per fer la vostra inscripció.

carles miro tour costa brava


 

morlans - quiles .01


 

 

Mes Sorpreses, Durant l’entrega de premis també entrarà en sorteig, una inscripció gratuïta per la III Edició del Clàssic Pla de l’estany el pròxim dia 9 de Març, segona prova de la copa Gironina de regularitat.
Recordeu que avui fins a les 24:00 h Teniu temps per fer la inscripció Bonificada del III Critèrium Nocturn – Tossa Costa Brava, ” Memorial J.M Taberner”.

flayer pla del estany 2019

—————————————————————————————————————————-

 

L’Octubre passat ens va deixar una bona persona, una gran persona, en Josep Maria Taberner. Va marxar massa aviat…. Entre moltes altres coses, ell era l’ànima del Critèrium Nocturn Tossa de regularitat. És per això que l’edició d’enguany porta el títol de “Memorial Josep Maria Taberner”…. El millor homenatge que li podem fer és venir a Tossa a córrer el dia 26 de Gener. Us hi esperem.
——————————————————————————
Recordeu que fins demà dia 11 de Gener a les 24.00, teniu temps de fer l’inscripció bonificada per 140 €. Del dia 12 al 23 de Gener 160 €.

taber.01 

 

 

Per qui es vulgui quedar a dormir a Tossa de Mar, aquí ús passem l’adreça de l’hotel Turissa. Que es troba just al costat del parc tancat de la prova.

https://www.hotelturissa-tossademar.com/

—————————————————————————————————————————————–

 

El proper III Critèrium Nocturn Tossa – Costa Brava. ” Memorial J.M Taberner”. Una de les novetats serà el sorteig d’una inscripció totalment gratuïta el pròxim 16 de febrer gentilesa de l’ ESCUDERIA DOBLE30 a la I CLASICA VILLA DE COMARES. Prova de regularitat i puntuable per Challenge de Andalucía de Regularitat Històrica 2018-2019. El qual al llarg de la temporada també tindrem equips d’aquest campionat aquí a les nostres terres.
També hi haurà el sorteig, d’una inscripció per al III Clàssic Pla de l’Estany.Segona prova de la copa gironina de regularitat 2019. Recorda en fer la teva inscripció per al dia 26 de Gener.

classic villa de comares 2019

 

 


————————————————————————————–

El próximo III Criterium Nocturn Tossa – Costa Brava. ” Memorial J.M Taberner ”. Una de las novedades será el sorteo de una inscripción totalmente gratuita el próximo 16 de febrero gentileza del ESCUDERIA DOBLE30 a la I CLASICA VILLA DE COMARES. Prueba de regularidad y puntuable para Challenge de Andalucía de Regularidad Histórica 2.018-2019. El que a lo largo de la temporada también tendremos equipos de este campeonato aquí en nuestras tierras.
También habrá el sorteo, de una inscripción para el III Clásic Pla del Estany.Segunda prueba de la copa Gironina de regularidad 2019. Recuerda al hacer tu inscripción para el día 26 de Enero.

Recordeu fer les inscripcions, abans de l’11 de gener amb preu bonificat.

Inscripcions obertes per al III Critèrium Tossa – Costa Brava.

https://www.mirally.es/Home/RaceDetail/1135

https://clasicavilladecomares.wordpress.com/?fbclid=IwAR3WJ1yhKFEldtsi9FIAOVsDVitwS7dIdXxO_NHeDSFXxfakLy8ABnpfv5Y
—————————————————————————————————————————————–

 

Recuerde hacer las inscripciones, antes del 11 de enero con precio bonificado.

inscripcions tossa 2019


Campions de la temporada 2017 i primers guanyadors del Critèrium Nocturn Tossa – Costa Brava. L’equip Marcel·lí Martí – Carles Datzira amb vw Golf GTI ,un any més seran al pòdium de sortida a la població marinera de tossa de mar.
Recordeu que teniu fins divendres dia 11 de Gener per fer la vostra inscripció bonificada.
—————————————————————————————————————————————–

Campeones de la temporada 2017 y primeros ganadores del Criterium Nocturn Tossa – Costa Brava. El equipo – Marcel·li Martí Carlos Datzira con vw Golf GTI, un año más estarán en el podio de salida en la población marinera de Tossa de mar.
Recuerden que tienen hasta el viernes día 11 de Enero para hacer su inscripción bonificada.

 

marceli marti lluis wardia

 

placa tossa 2019


Bon dia de Sant Esteve. Tossa de Mar obrirà la temporada 2019, de la copa Gironina de Regularitat ”Memorial J.M Taberner”. Una Temporada plena de novetats.
Recordeu que Ja podeu fer la vostra inscripció.
—————————————————————————————————————————————–


Buenos días de San Esteban. Tossa de Mar abrirá la temporada 2019 de la Copa Gironina de Regularitat ” Memorial J.M Taberner ”. Una Temporada llena de novedades.
Recordad que ya pueden hacer su inscripción.

https://www.mirally.es/Home/RaceDetail/1135
http://rabbitrally.com/

transponder mi rallylogo mi rally

—————————————————————————————————————————————–

Ja van arribant les primeres inscripcions, del III Critèrium Nocturn -Tossa Costa Brava. Els flamants campions del 2018 Jorge Lanosa – Agustí López Ja han confirmat la seva Presencia amb el seu preciós Mini 1300.
————————————————————————————–
Ya van llegando las primeras inscripciones, del III Criterium Nocturn -Tossa Costa Brava. Los flamantes campeones del 2018 Jorge Lanosa – Agustí López Ya han confirmado su Presencia con su precioso Mini 1.300.

LANOSA TOSSA 2018.01

—————————————————————————————————————————————–

Ja podeu consultar el reglament general de la copa gironina de regularitat 2019 i el Particular del III Critèrium Tossa – Costa Brava.

 

Reglament definitiu Copa Gironina Regularitat 2019 .12

Reglament criterium tossa 2019.06

—————————————————————————————————————————————–

Per al 2019 queden prohibits les Barres led a tots els vehicles que participin en la copa gironina de regularitat. Si es podran munta Kit xenon als focus d’origen o Super Òscar.
Ben aviat sortirà al reglament actualitzat 2019.

 

 

 


 

 

No et perdis l’oportunitat de participar en la Copa Gironina 2019.
Marcel·lí Martí – Carles Datzira VW golf GTI
Pere Pla – Pagès Renault 19 TXI
Joan Sastre – X. Font Mini Cooper 1.300 cc
Guanyadors del 2017, han pogut gaudir d’aquest Incentiu durant tota la temporada.

logo incentius copa gironina 2019.01

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

—————————————————————————————————————————————–

 

La copa petits Tots Darrere, un any més acollirà tres proves de la copa gironina de regularitat 2019.
El III Critèrium Nocturn – Tossa Costa Brava els petits tot darrere també i seran.
——————————————————————————

La copa Copa Petits Tots Darrere , un año más acogerá tres pruebas de la copa gerundense de regularidad 2019.
El III Criterium Nocturno – Tossa Costa Brava los pequeños Tots Darrere también estaran

https://www.copatotdarrera.cat/

logo tot darrera 2019


 

 

Ja tenim en marxa la primera prova del 2019 de la copa Gironina de Regularitat.
Memorial Josep Maria Taberner.
Recorregut d’uns 200 km, format tarda nit.
Ben aviat publicarem el reglament de la prova i obrirem inscripcions.
Ús i esperem.
—————————————————————————–

Ya tenemos en marcha la primera prueba del 2019 de la copa Gironina de regularidad.
Memorial Josep María Taberner.
Recorrido de unos 200 km, formato tarde noche.
En breve publicaremos el reglamento de la prueba y abriremos inscripciones.
Os esperamos.

Copa Gironina De Regularidad

Flayer III Criterium tossa 2019