fotos III Ruta dels indians.

 

Ja fent els Últims preparatius de la III Ruta Dels Indians.

Ya haciendo los Últimos preparativos de la III Ruta De los Indians.

Déjà en train de faire les derniers préparatifs de la III Route des Indiens.

sorteig indians.01

 

https://elmotordegirona.cat/iii-ruta-dels-indians/

—————————————————————————————————————————————–

Programa Horari:

Programa-Horari Ruta Dels Indians 2018

Un any mes col·labora a la III Ruta dels indians, Fonda Caner i Spa Begur.

—————————————————————————————————————————————–

Recordeu En fer la vostra inscripcio, degut a l’espai em posat data limit el pròxim dia 3 de setembre de 2018 a les 14:00H.

 

Recuerde Al hacer su inscripción, debido al espacio. Hemos puesto fecha límite el próximo día 3 de septiembre de 2018 a las 14: 00H.

Rappelez-vous lorsque vous vous inscrivez, en raison de l’espace. Nous avons fixé une date limite le 3 septembre 2018 à 14h00.


 

Recordeu que per la III Ruta dels Indians, tots els participants han d’anar vestits d’època o de blanc.
Esperem la vostra participació.

Recuerde que para la III Ruta de los Indians, todos los participantes deben ir vestidos de época o de blanco. Esperamos vuestra participación. Begur os espera el próximo día 9 de Septiembre

Rappelez-vous que pour la Route III des Indiens, tous les participants doivent être vêtus d’époque ou de blanc. Nous espérons votre participation. Begur vous attend le 9 septembre prochain.


 

La Dona indiana és la protagonista de la XV fira dels indians de Begur. Dons a la III Ruta dels indians de vehicles d’època també volem que la dona sigui la protagonista i participi amb el seu vehicle.
————————————————————————————-
La Mujer Indiana es la protagonista de la XV feria de los indianos de Begur. Pues en la III Ruta de los indians de vehículos de época, también queremos que la mujer sea la protagonista y participe con su vehículo.
————————————————————————————
L’Indiana Woman est la protagoniste de la XVème Foire des Indiens de Begur. Eh bien, dans la 3ème Route des Indiens de véhicules anciens, nous voulons également que la femme soit la protagoniste et participe avec son véhicule.
————————————————————————————————————————————–

 


Fulla d’inscripció.

Hoja de inscripcion


Formulaire d’inscription.

FULLA INSCRIPCIO III RUTA DELS INDIANS 2018.02

 

Begur va marcar una època amb la gauche divine els anys 70.Un dels racons més macos de la costa Brava. Visita el centre de la població, les seves platges i gaudir de la fira d’indians,això és el que us em preparat el pròxim 9 de setembre.
Ja pots fer la teva inscripció.
————————————————————————————–

Begur marcó una época con la gauche divine los años 70.Un de los rincones más bonitos de la costa Brava. Visita el centro de la población, sus playas y disfrutar de la feria de indians, esto es lo que os hemos preparado el próximo 9 de septiembre.
Ya puedes hacer tu inscripción.


 

Begur a marqué une époque avec la Gauche Divine dans les années 70. L’un des plus beaux coins de la Costa Brava. Visitez le centre de la ville, ses plages et profitez de la foire des Indiens, voici ce que nous vous avons préparé le 9 septembre.
Vous pouvez maintenant vous inscrire.


Glamur és el trobareu a la ruta dels indians, Vehicles D’època i clàssics. ”Nota Important cal que tots els participants vagin vestits d’època”.

cadilac cabruja

📣Comença el compte enrere per la XV #FiraIndiansBegur!
A l’Oficina de Turisme de #Begur trobareu els programes amb toootes les activitats que hem preparat pels dies 7, 8 i 9 de setembre!
😉També tenim els pósters i samarretes!
Recordeu en fer la vostra inscripció per la III RUTA DELS INDIANS DE VEHICLES D’Època ,Clàssics I Americanns.

 

Vols participar en la III Ruta dels Indians i no tens vehicle d’època. Doncs t’ho posem fàcil, podeu llogar un vehicle amb conductor per fer la ruta i podreu gaudir dels magnífics paratges de les cales de Begur.

Quieres participar en la III Ruta de los Indians y no tienes vehículo de época. Pues te lo ponemos fácil, puede alquilar un vehículo con conductor para hacer la ruta y podrá disfrutar de los magníficos parajes de las calas  de Begur.

Vous voulez participer à la Route des Indiens III et vous n’avez pas de véhicule d’époque. Eh bien, nous vous facilitons la tâche, vous pouvez louer un véhicule avec chauffeur pour faire le trajet et profiter des magnifiques paysages des criques de Begur.

 

classics florida

https://www.facebook.com/classicsFlorida/

Telf de contacte:619366367 Helena.


 

Vols Gaudir de les millors vistes de la costa brava, les seves cales i carreteres secundàries.
La III Ruta dels indians us espera ja pots fer la teva inscripció.
———————————————————————————-
Quieres Disfrutar de las mejores vistas de la costa brava, sus calas y carreteras secundarias.
La III Ruta de los indians les espera. Ya puedes hacer tu inscripción.
———————————————————————————-

Vous voulez profiter des meilleures vues sur la Costa Brava, ses criques et ses routes secondaires.
La troisième route des Indiens vous attend. Vous pouvez maintenant vous enregistrer.


On Dormir o vols llogar una casa o apartament.

Dónde Dormir o quieres alquilar una casa o apartamento.

Où dormir ou louer une maison ou un appartement?

https://www.hotelaiguablava.com/

http://fondacaner.com/

https://www.hotelmastorrent.com/

http://www.hostalbarris.com/

 

Mob. +34.638.983.816
Web. www.agenciaavi.cat
Ens veiem al Facebook!!
LOGO AGENCIA AVI

 

 

 

Ja podeu realitzar la vostra inscripció.

FULLA INSCRIPCIO III RUTA DELS INDIANS 2018.02

 

 


 

 

 

Reglamento Ruta dels indians 2018.02


La Ruta dels indians de vehicles d’època és una de les poques que es pot gaudir del vehicle clàssic, vistes espectaculars per les cales mes emblemàtiques de la costa brava, ruta guiada pels llocs mes insòlits de Begur i com no de la XVI Fira d’indians.
————————————————————————————–

La Ruta de los indianssde vehículos de época, es una de las pocas que se puede disfrutar del vehículo clásico, vistas espectaculares por las calas más emblemáticas de la costa brava, ruta guiada por los lugares mas insólitos de Begur y como no de la XVI Feria de indians.
————————————————————————————–

La Route des Indiens Vintage Vehicle est l’une des rares que l’on peut apprécier sur la voiture classique, des vues spectaculaires sur les criques les plus emblématiques de la Costa Brava, une visite guidée des endroits les plus insolites de Begur et, bien sûr, la 16ème Foire de indiens
————————————————————————————–
https://www.facebook.com/FiraIndiansBegur/
https://classicsrentservices.wordpress.com/…/iii-ruta-dels…/

Oficina de Turisme de Begur
Av. Onze de Setembre, 5
17255 – Begur
Tel: 972 624 520
www.visitbegur.cat

 

 

 

 

 

fotos indians 2018.01

 

Begur un cop més rebrà la ruta dels indians de vehicles d’època.
classics rent services aquesta vegada volem fer un viatge al temps i pel dia 9 de setembre vol dona a conèixer als participants les cales i paratges de l’Empordà ,amb una ruta guiada pel municipi i a la tarda gaudir de la Fira dels Indians. Una de la més emblemàtica de la nostra estimada costa brava.
Tots els participants hauran d’anar vestits d’època.
Ben aviat penjarem el programa horari.
Per més informació.
classicsrentservices@gmail.com
classicsrentservices.wordpress.com
Telf:609.390807 – Isabel
639.942609 – Vicenç


Begur una vez más recibirá la ruta dels Indians de vehículos de época. clásics Rent services, esta vez queremos hacer un viaje al tiempo y el día 9 de septiembre  quiere dar a conocer a los participantes las calas y parajes del Empordà, con una ruta guiada por el municipio y por la tarde disfrutar de la Feria dels Indians. Una de las más emblemáticas de nuestra querida costa brava. Todos los participantes deberán ir vestidos de época. Muy pronto colgaremos el programa horario. Para más información. classicsrentservices@gmail.com classicsrentservices.wordpress.com Telf: 609.390807 – Isabel 639.942609 – Vicenç


Begur recevra à nouveau le parcours des Indiens des véhicules d’époque. classiques services de location cette fois nous voulons faire un voyage à la météo et le 9 Septembre veut apprendre à connaître les participants les criques et les lieux de l’Empordà, avec un itinéraire guidé à travers la ville et l’après-midi profiter de la Foire des Indiens. L’un des plus emblématiques de notre bien-aimée Costa Brava. Tous les participants doivent aller habillés en période. Nous allons bientôt télécharger l’horaire. Pour plus d’informations classicsrentservices@gmail.com classicsrentservices.wordpress.com Téléphone: 609.390807 – Isabel 639.942609 – Vicenç