http://www.tvcostabrava.com/enric-niell/esports/motor/platja-daro-acull-el-4t-legend-cars

Programa Horari.

Programa-Horari legend cars 2018

Fulla Inscripcio Slalom Show.

full inscripcio slalom show 2018

REGLAMENT IV LEGEND CARS 2018. (1)

Fulla Inscripció.

Inscripció IV LEGEND CARS 2018

 

Els eslàloms va ser duran la dècada dels 80/90 una modalitat molt coneguda a les nostres comarques, on es tractava d’unes proves relativament molt econòmiques per iniciar-se al món del motor. És Tractava fer un circuit on la velocitat no és l’important sinó l’habilitat del pilot. Es podia córrer amb qualsevol vehicle d’estricta sèrie. Platja D’aro va acollir durant algunes temporades alguna de les proves que puntuaven pel campionat provincial d’eslàloms. Enguany volem dona a conèixer aquesta especialitat de forma de demostració que tant èxit va tenir de pilots i public. On comptarem amb pilots de la dècada dels 80 que hi varen participar.

vicenç folgado r.5ts slalom

Platja D’aro va ser un dels llocs pioners a la dècada dels 80 en acollir proves d’eslàlom. El Pròxim dia 27 amb motiu del IV Legend Cars, podrem torna a reviure una exhibició d’aquesta especialitat.
pere displas 124


Vols gaudir d’una matinal de motor, el pròxim dia 27 de maig? Vine a Platja d’Aro, a gaudir del IV Legend Cars, Ruta amb road book d’uns 200 km, Meeting mitsubishi i Eslàlom Show, amb la presència de pilots com Jordi Pujol, Jordi Pujol JR, Salvador Carola, Nino Garcia, Bernadó Marquez o Pere Pla.


El Legend Cars, es caracteritza d’un acte de vehicles clàssics i esportius que a la seva època varen tenir un pedigrí especial al món de les carreres. Vehicles com aquest preciós Citroën visa Gti també i seran.

nino visa.01


 

flayer slalom show 2018

 


La Brava Un cop mes col·laborador del IV Legend Cars 2018.

LOGO LA BRAVA

El Legend cars es un espai on caben tot tipus de vehicles tan clàssics com esportius. Per això la IV Edició celebrem el Meeting mitsubishi on valen totes les versions esportives d’aquesta marca, que tan ens ha fet gaudir tant en rallyes com en raids.

flayer meeting mitxu 2018

 

flayer iv legend cars 2018

Un any més arriba a platja d’aro la IV Edició DEL LEGEND CARS. Ruta d’uns 200 km per vehicles clàssics o bé amb decoració de vehicles de la epoca amb tram espectacle al final de la ruta. Motor show speed car i parades tot relacionat amb el motor.
ben aviat penjarem tota l’informació.
classicsrentservices.wordpress.com
classicsrentservices@gmail.com

Que és el legend cars, dilluns publicarem el reglament, ruta de 200 km, Per a vehicles clàssics i Esportius amb pedigrí racing o bé replicàs. Amb controls de pas, esmorzar, aperitiu, Road Book, Placa de la prova i sorteig de producte racing.
Per reserves podeu envia mail :
classicsrentservices@gmail.com

pere girones subaru

 


opel astra david romero

Anuncios