Coincidiendo con la XXI Fira Motor, Sant Feliú de Guixols será la base de la cuarta prueba del provincial de tierra. El próximo día 14 de setiembre en el Guixols Arena.
Ya pueden consultar el reglamento de la prueva i realizar inscripciones.
————————————————————————————————————————————-

Coincidint amb la XXI Fira motor, Sant Feliu de Guíxols serà la base de la quarta prova Comarcal. El proxim 14 de setembre al Guíxols Arena.
Ja podeu consultar el reglament i fer la vostra inscripció.

https://wordpress.com/post/classicsrentservices.wordpress.com/3742

flayer guixols arena terra 2019

matas cabruja sant feliu 2018


 

Classificació actualitzada del provincial de terra.

https://www.mirally.es/Cups/Results/6


 

La tercera prova del provincial de terra ja te data ,el pròxim dia 1 de juny a la població de Flaçà.
Ben aviat publiquem el reglament i obrim inscripcions.
Per fer la vostra preinscripció ens podeu enviar un Watssap 639942609 o bé correu electrònic.
classicsrentservices@gmail.com.

flayer sprint del girones 2019


 

 

 

 

Classificació Provisional II Provincial de terra 2019.

https://www.mirally.es/Cups/Results/6


 

Nota de prensa.

https://www.miclasico.com/rallyes/bellcaire-vivio-su-primer-classic-sobre-tierra

 

Victòria de Paco Garrigó – Jordi Brustenga Vw Polo Polo Coupe.

I clàssic Bellcaire D’Empordà
Segona Prova del Provincial de Terra 2019.

Jordi Caula – Cristina Lloret es varen imposar a la categoria Iniciació i el trofeu Panda Race.
https://www.mirally.es/Races/Results?id=1165

 


 

FLAYER BELLCAIRE.01

 

 

 

 

 


Dins del Provincial de Terra aquest any incorporem el trofeu Panda Race. Inspirat en la copa Seat Panda o Marbella els anys 80/90 que tan bons resultats varen donar tant a les proves d’asfalt com de terra en format velocitat.
Un trofeu que neix exclusivament, amb aquest tipus de vehicles ideal per iniciar-se en el món de la regularitat sobre terra.
Una de les proves serà de dos dies ben aviat publicarem la data, ja que no estarà englobat dins el provincial de terra 2019.
————————————————————————————–

Dentro del Provincial de Tierra, este año incorporamos el Trofeo Panda Race. Inspirado en la copa Seat Panda o Marbella los años 80/90 que tan buenos resultados dieron tanto a las pruebas de asfalto como de tierra en formato velocidad.
Un trofeo que nace exclusivamente, con este tipo de vehículos ideal para iniciarse en el mundo de la regularidad sobre tierra.
Una de las pruebas será de dos días en breve publicaremos la fecha, ya que no estará englobado dentro del provincial de tierra 2019.
Ja pots fer la teva inscripcio per la primera prova el proper 16 de Febrer.

Ya puedes hacer tu inscripción para la primera prueba el próximo 16 de Febrero

MUNIENTE.01


 

 

Reglament Provincial de Terra 2019.

REGLAMENT PROVINCIAL DE TERRA 2019.04


Calendari  Provincial de Terra 2019.

Per el 2019 Neix el trufeo Panda Race

Dins el Provincial de Terra 2019 neix el Trofeu Panda Race, obert a tots els que participin amb un dels models Seat o fiat panda 2×2 o 4×4. Un vehicle econòmic ideal per aquest tipus de proves.
Al final de cada prova s’entregarà un diploma als tres primers classificats tant de la categoria 2×2 com 4×4.
al final del campionat i haurà una classificació general, per als tres primers classificats ,una per la categoria 2×2 i una per la 4×4.
Una manera de potència la regularitat sobre terra.
——————————————————————————

Dentro del Provincial de tierra 2019 nace el Trofeo Panda Race, abierto a todos los que participen con uno de los modelos Seat o fiat panda 2×2 o 4×4. Un vehículo económico ideal para este tipo de pruebas.
Al final de cada prueba se entregará un diploma a los tres primeros clasificados tanto de la categoría 2×2 como 4×4.
al final del campeonato y habrá una clasificación general, para los tres primeros clasificados, una para la categoría 2×2 y una para la 4×4.
Una manera de potencia la regularidad sobre tierra.

flayer panda race 2019.01

calendari provincial de terra 2019.01

flayer nou begur 2019

—————————————————————————————————————————————–

 

Els primers rallyes de terra varen començar el 1983,eren proves curtes on els equips no havien d’entrenar només feien un passada per agafar referències. Varen tenir molt èxit i molts pilots gironins que venien de les proves d’asfalt varen provar aquesta disciplina on varen fer grans temporades. Noms com Agustí Boix, Pere Arpa, Jaume Parals o Pere Auradell varen ser protagonistes d’aquelles proves.

ACVE duran la temporada 2019 inicia el II Provincial de terra ”la regularitat sobre terra amb turismes”, un repte nou que a poc a poc van tinguen molta acceptació.Volem recorda els Ral·lis-prints sobre terra que és feien als anys 80/90 ,pero amb modalitat regularitat. Pilots com Jaume Parals, Agusti Boix, Josep Maria servia, Pere Arpa, etc etc. Varen prova sort en aquella especialitat tan divertida i econòmica on amb pocs mitjans gaudien d’un dia de carreres, la nostra idea és la mateixa però en format regularitat. Es tracta de recorreguts curts on la navegació i la regularitat serà la clau del resultat i mantenint el mateix esperit d’abans.

jaume parals 124.01

matamala -ferrer 86.01


 

Gran temporada la de Jordi Garriga ”DUCTO”- Carla Garriga l’equip de ACF Clàssics, a assolit el provincial de terra 2018 i també la seva classe.Vint-i-nou anys després del seu debut al rallye Race LLoret de Mar amb un Seat 127. El DUCTO ha aconseguit un somni amb la seva filla Carla de copilot.
Felicitats equip.
classicsrentservices.wordpress.com
http://www.acfclassics.org/

 

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 

 

Classificació final I Provincial de terra 2018.

clasificacio terra 2018

 

 


 

 

El passat dissabte dia 24 de novembre es va celebrar l’última prova del provincial de terra de regularitat a Pals. Amb una participació de 22 vehicles. A les 9.00 es reunien tots els participants al pavelló esportiu on es feien les verificacions administratives tecnicas i podien gaudir d’un esmorcar amb xocolata i coca per a tots els participants, un cop fet el brífing a les 11.00 h es donava la sortida del primer vehicle. Val a dir que com a vehicle 0 l’organització comptava amb la presència dels locals J.m Servia – Fina Roman un equip amb molta experiència en el món dels raids i que no varen voler perdre l’oportunitat de col·laborar a la prova local. La gran absència va ser l’equip gironí format per Marc Mates- Enric Cabruja líders del campionat duran quasi tota la temporada que no varen poder perdre la sortida a causa de una avaria mecànica quant estaven de camí a pals. Un recorregut de 100 km dividit amb 14 trams de regularitat va ser del agrat dels participants bon i el mal estat d’alguns trams degut a les pluges la setmana anterior. El primer tram el més complicat de tot podríem dir que és el que va decidir la prova. El classic Esprint la van dominar des del segon tram luis Marin – Carlos ferron amb mitsubishi Montero que es varen adjudicar la prova i també la classe navegació, seguit de Joan Lucas Compte / Susanna Cifuentes de Póo amb VW Golf gti i Jordi Serrat / Víctor D’croz amb jeep. Jordi Garriga-Carla Garriga es varen adjudicar la categoria aprenent ,seguit de pere sabaters – Josep Sabaters Seat Marbella i Xavier Rovirola / Maria Teresa Carbonell amb mitsubishi pajero.
L’equip guanyador de la primera edicio del provincial de terra a sigut Jordi Garriga – Carla Garriga amb el seu Citroën Saxo on també s’an imposat la categoria aprenent, segons Albert Gabande -Miquel Gabander amb Suzuki Vitara i guanyadors de la categoria Navegació, Tercers classificats Joan Lucas – Susanna Cifuentes amb vw golf gti.
La primera edició del provincial de terra a tingut un total de quatre proves Un campionat que el 2019 anirà a més .
Dona les gràcies a l’ajuntament de Pals, Orbita Gironina,KH-7, Euro parts 4×4,Supermercats Jodofi, Sonomax, Associació de comerciants de pals, Bar Xarrup i Old School Drivers per la seva col·laboració.
https://www.mirally.es/Races/Results/1119?s=0
https://classicsrentservices.wordpress.com/…/i-provincial-…/

 

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

—————————————————————————————————————————————–

 

 

ferron pals


 

garrigo - brus

—————————————————————————————————————————————–

 

LUCAS VW


FLAYER CLASSIC ESPRINT VILA DE PALS


 

 

 

 

Ja estem treballant per la quarta i última prova que és celebrarà a finals de novembre ben aviat penjarem tota l’informació.

 

 

clasificacions I Classic Esprint .

http://mirally.es/Races/Results/1099?s=0

 


Clasificacio I Classic la Selva.

http://mirally.es/Races/Results?id=1072

 

 

—————————————————————————————————————————————–

Clasificacio de la prova.

http://mirally.es/Races/Results?id=1062

 

 

flayer baix emporda .03


 

 


Els rallys- Prints dels 80/90 Varen ser una escola per a molts pilots. Amb pocs diners podies participar, es varen fer grans proves a Girona, en vàrem arribar a tenir unes 6 o 7 proves.

agusti boix cx proto .01

 

flayer ii classic baix emporda.02

 

Anuncios