Victòria de Marc Mates – Enric Cabruja Suzuki SJ 410 al I clàssic esprint que es va celebrar aquest passat dissabte a sant Feliu de Guíxols amb motiu de la XX fira Motor. Segona posició per la parella Joan Lucas – Susanna Cifuentes amb vw golf Gti seguit de Ricardo Ferrón García / Carlos Ferron García . Gran prova l’equip de acf clàssics Jordi Garriga ”Ductor”- Carla Garriga que varen quedar quarts de la general i primers de la categoria Aprenent. Molt bon rallye el de Joan Donatiu / Kim Vilatarsana amb el seu vw el qual varen sortir a posar-lo a punt per a la Spain Raid Clàssic 2018 quan estaven dominant la prova al penúltim tram varen tenir problemes amb la bomba de gasolina. Amb un recorregut d’uns 160 km per pistes forestals fent una mitja part a fornells de la selva la prova va ser de l’agrad de tots els participants.

Ja estem treballant per la quarta i última prova que és celebrarà a finals de novembre ben aviat penjarem tota l’informació.

clasificacions I Classic Esprint .

http://mirally.es/Races/Results/1099?s=0

Atentament.
classics rent services
classicsrentservices.wordpress.com
classicsrentservices@gmail.com
Telf:639942609 vicenç llenas

—————————————————————————————————————————————–

 

 

classificació provisional I provincial de terra 2018.

clasificacio-terra-18.01


 

 

Clasificacio I Classic la Selva.

http://mirally.es/Races/Results?id=1072

—————————————————————————————————————————————–

 

 

 

 

 

 


 

Victòria de Nasi Claret – Mireia LLanso amb fiat panda 4×4 al II Clàssic baix Empordà, primera prova del provincial de terra format regularitat, seguit de Paco Garrigó – Jordi Brustenga VW polo GT i Tercers classificats Marc Matàs – Enric Cabruja Suzuki Santana.
La categoria aprenent se la va endur Jordi Garriga ”Ductor” – Carla Garriga amb Seat 127.

Clasificacio de la prova.

 

http://mirally.es/Races/Results?id=1062

 

 

 

flayer baix emporda .03


 

 

LLISTA INSCRITS II CLASSIC BAIX EMPORDA

Programa-Horari I I CLASSIC BAIX EMPORDA 2018 .02

 

https://elmotordegirona.cat/neix-el-campionat-provincial-de-terra-en-format-regularitat/

Article 11: INSCRIPCIONS:

 

Les sol·licituds d’inscripció, degudament plenes en tots els seus punts, hauran de ser trameses abans del dia 15 de Febrer de 2018 al mail: associacioacve@gmail.com o be podeu entrar a la wep:classicsrentservices.wordpress.com

Preu de la inscripció fins el 31  de  Gener 2018: 120  € per equip

Preu de la inscripció fins el 15 de Febrer de 2018:150  € per equip

Aquest import s’haurà d’ingressar al compte en el moment de fer la inscripció.

Tancament d’inscripció l’15 de Febrer.

No s’admetrà cap inscripció si no va acompanyada del justificant del pagament.

Un cop feta la inscripció no es tornarà l’import.


Els rallys- Prints dels 80/90 Varen ser una escola per a molts pilots. Amb pocs diners podies participar, es varen fer grans proves a Girona, en vàrem arribar a tenir unes 6 o 7 proves.
del provincial de terra. En aquest cas volem recuperar la mateixa esencia pero en format regularitat podem dir que per la primera prova el pròxim dia 17 de febrer ja tenim 20 inscrits només queden deu places per tancar la llista. Val a dir que el seat Marbella és un dels vehicles destacats en aquesta prova. Recordeu la Copa Marbella.

copa marbella

Els primers rallyes de terra varen començar el 1983,eren proves curtes on els equips no havien d’entrenar només feien un passada per agafar referències. Varen tenir molt èxit i molts pilots gironins que venien de les proves d’asfalt varen provar aquesta disciplina on varen fer grans temporades. Noms com Agustí Boix, Pere Arpa, Jaume Parals o Pere Auradell varen ser protagonistes d’aquelles proves.

 

ACVE duran la temporada 2018 inicia un nou projecta ”la regularitat sobre terra amb turismes”, un repte nou que a poc a poc van tinguen molta acceptació.Volem recorda els Ral·lis-prints sobre terra que és feien als anys 80/90 ,pero amb modalitat regularitat. Pilots com Jaume Parals, Agusti Boix, Josep Maria servia, Pere Arpa, etc etc. varen prova sort en aquella especialitat tan divertida i econòmica on amb pocs mitjans gaudien d’un dia de carreres, la nostra idea és la mateixa però en format regularitat. Es tracta de recorreguts curts on la navegació i la regularitat serà la clau del resultat i mantenint el mateix esperit d’abans, la base de la prova no és sabrà fins al dia abans on citarem els participants a un lloc i la base del rallye serà a un altre.

Reglament I PROVINCIAL DE TERRA 2018

 

flayer ii classic baix emporda.02

Ja podeu fer la vostra inscripcio on line.

http://mirally.es/Home/RaceDetail/1062

Regalment II Classic Baix Emporda 2017

Anuncios