Reglament Provincial de Terra 2019.

REGLAMENT PROVINCIAL DE TERRA 2019


Calendari  Provincial de Terra 2019.

programa terra 2019

FLAYER III CLASSIC BAIX EMPORDA 2018

—————————————————————————————————————————————–

 

Els primers rallyes de terra varen començar el 1983,eren proves curtes on els equips no havien d’entrenar només feien un passada per agafar referències. Varen tenir molt èxit i molts pilots gironins que venien de les proves d’asfalt varen provar aquesta disciplina on varen fer grans temporades. Noms com Agustí Boix, Pere Arpa, Jaume Parals o Pere Auradell varen ser protagonistes d’aquelles proves.

ACVE duran la temporada 2019 inicia el II Provincial de terra ”la regularitat sobre terra amb turismes”, un repte nou que a poc a poc van tinguen molta acceptació.Volem recorda els Ral·lis-prints sobre terra que és feien als anys 80/90 ,pero amb modalitat regularitat. Pilots com Jaume Parals, Agusti Boix, Josep Maria servia, Pere Arpa, etc etc. Varen prova sort en aquella especialitat tan divertida i econòmica on amb pocs mitjans gaudien d’un dia de carreres, la nostra idea és la mateixa però en format regularitat. Es tracta de recorreguts curts on la navegació i la regularitat serà la clau del resultat i mantenint el mateix esperit d’abans.

jaume parals 124.01

matamala -ferrer 86.01


 

Gran temporada la de Jordi Garriga ”DUCTO”- Carla Garriga l’equip de ACF Clàssics, a assolit el provincial de terra 2018 i també la seva classe.Vint-i-nou anys després del seu debut al rallye Race LLoret de Mar amb un Seat 127. El DUCTO ha aconseguit un somni amb la seva filla Carla de copilot.
Felicitats equip.
classicsrentservices.wordpress.com
http://www.acfclassics.org/

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 

 

Classificació final I Provincial de terra 2018.

clasificacio terra 2018

 


 

 

El passat dissabte dia 24 de novembre es va celebrar l’última prova del provincial de terra de regularitat a Pals. Amb una participació de 22 vehicles. A les 9.00 es reunien tots els participants al pavelló esportiu on es feien les verificacions administratives tecnicas i podien gaudir d’un esmorcar amb xocolata i coca per a tots els participants, un cop fet el brífing a les 11.00 h es donava la sortida del primer vehicle. Val a dir que com a vehicle 0 l’organització comptava amb la presència dels locals J.m Servia – Fina Roman un equip amb molta experiència en el món dels raids i que no varen voler perdre l’oportunitat de col·laborar a la prova local. La gran absència va ser l’equip gironí format per Marc Mates- Enric Cabruja líders del campionat duran quasi tota la temporada que no varen poder perdre la sortida a causa de una avaria mecànica quant estaven de camí a pals. Un recorregut de 100 km dividit amb 14 trams de regularitat va ser del agrat dels participants bon i el mal estat d’alguns trams degut a les pluges la setmana anterior. El primer tram el més complicat de tot podríem dir que és el que va decidir la prova. El classic Esprint la van dominar des del segon tram luis Marin – Carlos ferron amb mitsubishi Montero que es varen adjudicar la prova i també la classe navegació, seguit de Joan Lucas Compte / Susanna Cifuentes de Póo amb VW Golf gti i Jordi Serrat / Víctor D’croz amb jeep. Jordi Garriga-Carla Garriga es varen adjudicar la categoria aprenent ,seguit de pere sabaters – Josep Sabaters Seat Marbella i Xavier Rovirola / Maria Teresa Carbonell amb mitsubishi pajero.
L’equip guanyador de la primera edicio del provincial de terra a sigut Jordi Garriga – Carla Garriga amb el seu Citroën Saxo on també s’an imposat la categoria aprenent, segons Albert Gabande -Miquel Gabander amb Suzuki Vitara i guanyadors de la categoria Navegació, Tercers classificats Joan Lucas – Susanna Cifuentes amb vw golf gti.
La primera edició del provincial de terra a tingut un total de quatre proves Un campionat que el 2019 anirà a més .
Dona les gràcies a l’ajuntament de Pals, Orbita Gironina,KH-7, Euro parts 4×4,Supermercats Jodofi, Sonomax, Associació de comerciants de pals, Bar Xarrup i Old School Drivers per la seva col·laboració.
https://www.mirally.es/Races/Results/1119?s=0
https://classicsrentservices.wordpress.com/…/i-provincial-…/

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

—————————————————————————————————————————————–

 

 

ferron pals


 

garrigo - brus

—————————————————————————————————————————————–

 

LUCAS VW


FLAYER CLASSIC ESPRINT VILA DE PALS


 

 

 

 

Ja estem treballant per la quarta i última prova que és celebrarà a finals de novembre ben aviat penjarem tota l’informació.

 

clasificacions I Classic Esprint .

http://mirally.es/Races/Results/1099?s=0

 


Clasificacio I Classic la Selva.

http://mirally.es/Races/Results?id=1072

 

—————————————————————————————————————————————–

Clasificacio de la prova.

http://mirally.es/Races/Results?id=1062

 

flayer baix emporda .03


 

 


Els rallys- Prints dels 80/90 Varen ser una escola per a molts pilots. Amb pocs diners podies participar, es varen fer grans proves a Girona, en vàrem arribar a tenir unes 6 o 7 proves.

agusti boix cx proto .01

 

flayer ii classic baix emporda.02

 

Anuncios